IESF Section Danoise

Dansk

Français

Arkiv

Links

Om foreningen

Nyt fra Amicale Française

Flash infos fra moderforeningen

En tidligere aktivitet:

Foredrag og rundvisning om optisk netværk og Internet

Divisionsdirektør Martin Bech, UNI-C, giver en introduktion til optisk netværk og den infrastruktur, der skal til at drive et moderne datacenter. Arrangementet foregår på dansk.

Derefter er der rundvisning på UNI-Cs faciliteter hvor bl.a. det danske internetudvekslingspunkt, DIX, befinder sig, og hvor det danske Forskningsnet har sit hoveddriftcenter. Ud over selve IT-udstyret vil man også se køleanlæg, ingeniørgange, strøminstallationer og dieselgenerator.

Efter rundvisningen går vi til bygning 101, hvor der er middag som koster 200 kr, der betales på stedet.

Tidspunkt: Onsdag d. 2. maj 2012 kl. 17h00.

Sted: UNI-C, DTU, Bygn. 304, 2800 Lyngby. Se dette kort

Transport: Det enkleste er at tage til Lyngby Station og derfra tage Bus 300S (mod Nærum) eller bus 181E, og stå af på Anker Engelundvej (stoppestedet hedder slet og ret "DTU", uden bygningsnummer).
Er man i bil, kan parkering ske på de store parkeringsavenuer mellem Asmussens Allé og Nils Koppels Allé. Det kan ikke lade sig gøre at parkere på hverken Matematiktorvet eller Richard Petersens Plads.

Tilmelding senest d. 25/4 til tilmelding@iesf.dk eller til Merete Hovgaard tlf. 2627 3732. Oplys venligst om I også deltager i bespisningen efter foredraget.

Se invitationen her.